Ihotautilääkäri

Minä olen Katriina Lehtinen, ihotautien erikoislääkäri, jolla on pitkä kokemus ihotautilääkärinä toimimisesta niin sairaalatyössä kuin yksityislääkärinä vastaanotolla.

Ihotautilääkärin työssä pidän siitä, että saan hoitaa kaikenikäisiä potilaita vauvasta vaariin. Keskityn kuuntelemaan potilasta ja hänen huoliaan. Tiedän, että iho-oireet ja sairaudet aiheuttavat paljon sairastuvuutta ja huolta. Tavoitteeni on aina hoitaa potilasta siten, että hän kotona tietää mitä hoidetaan ja miksi valittu kyseinen hoito on valittu.

Pidän aknepotilaiden kohtaamisesta ja hoitoauunnitelman laatimisesta. Tarpeeksi pitkä hoitosuunnitelma,  joka tähtää taudin taltuttamiseen pitkäaikaisesti on niin lääkärille kuin potilaalle tärkeää. Hoitovaihtoehtoja on useita ja ne räätälöidään potilaan tarpeiden ja tilanteen mukaan.

Psoriasiksen hoito on mullistunut viime vuosina ja hoidon tavoitteenä voidaan pitää lähes, ellei täysin siistiä ihoa. Sykähdyttävimpiä hetkiä työelämässä on ollut tavata kontrollissa potilaita, joiden vaikea ihosairaus on saatu oikealla hoidolla oireettomaksi.

Ihosyöpien yleistyminen näkyy vastaanotoillakin. Kaikkia erilaisia, muuttuvia tai jollakin tapaa poikkeavia luomia ja ihomuutoksia kannattaa käydä näyttämässä. Pyrin aina ottamaan mahdolliset koepalat jo ensimmäisellä käynnillä. Luomitarkastukset ja oikein toteutettu auringolta suojautuminen ovat tärkeitä asioita terveen ihon vaalimisessa.

Ihosairauksiksien valtava kirjo ja erilaiset ilmaantumat tarjoavat mielenkiintoa ja haastetta jokaiseen työpäivään. Iloa saan ihmisten kohtaamisesta vastaanotoilla.

Voit varata ajan vastaanotolleni
MEHILÄINEN LAHTI
PIHLAJALINNA LAHTI