Kumppanisi ihon hoidossa

Ihon terveys ja hyvinvointi on tärkeä osa terveyttämme. Kaunis, heleä ja rakenteeltaan terve iho on kaikkien saavutettavissa.

Lääketieteellisen vastaanottotyön lisäksi teen dermatokosmetologisia hoina ihon kemiallisia kuorintoja niin hedelmähapoilla kuin retinolilla.

Kemiallinen kuorinta sopii monenlaisiin iho-ongelmiin, kuten epäpuhdas iho, akneen taipuvainen iho, ruusufinni, ihon kuivuus, valovanheneminen, couperosa, rypyt, juonteet sekä hyperpigmentaatio.

Kuorintahoidot suoritaan tavallisesti 4-6x sarjahoitona, jolloin saavutetaa parhaat tulokset. Oikein valitut kotihoitotuotteet tukevat hoitolassa annettua hoitoa.

Oikein valitulla ja rakennetulla ihonhoitotuotteilla voidaan hidastaa ikääntymismuutosten ilmaantumista ja vähentää jo kehittyneitä muutoksia.
Keskeisin ihonhoitotuote on korkeakertoiminen auringonsuojavoide ja auringon valolta suojautuminen vaatetuksella.

Valitse päivittäiseen ihon hoitoon tuotteita, joiden tehosta on näyttöä.
Ihotuotteet tulee valita oman ihotyypin ja hoitotavoitteiden mukaisesti. Ihonhoidon ammattilainen voi auttaa sinua valitsemaan oikean tyyppisen ihonhoitovalmisteet.

Haluamme olla luotettava asiantuntija kumppanisi kaikessa ihon terveyteesi liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä ihon hoitotarpeesi ja luodaan yksilöllinen ihonhoitosuunnitelma juuri sinulle. Mediskinillä on käytössään kliinisesti tutkittu, ihotautilääkäreiden kehittämä ihonhoitosarja

Ihon kuorintoja teen Lahdessa Mediskin hoitolassa Rauhankatu 8 ja Oulussa ihotautien lääkärikeskus Ihoterveydessä, Lääkäritalossa Koulukatu 34, 5. U-kerros.

Ajanvaraus puhelimitse tai viestillä.

Verkkokauppa Neostratan kotohoitotuotteille. Neostratan kauppaan pääset tästä!